Beszámoló: Magyargoroszlo

Versenyzők száma: 20
Nézők száma: 15

Beszámoló a helyi vetélkedőről
Magyargoroszló

Az idei évben is nagy volt a várakozás iskolánkban a verseny meghirdetésétől kezdve. Már a füzet kiosztásakor, mindenki kíváncsi volt a taratlmára, hogy milyen jellegű mesék lesznek, mennyire hosszúak, vagy milyen bonyolultak. Az idei év meséit, történeteit is nagyon kedvelték a gyermekek, különösen a Móra Ferenc elbeszéléseket emelték ki kedvencnek. A játékokból sohasem elég, úgyhogy az eddigi tapasztalokat figyelembe véve, már úgy készültem fel, hogy volt két pótjáték a tarsolyomba, hogy megelégedetten zárjuk az idei versenyt is.
Iskolánkban ismét bebizonyosodott az, hogy a rutin segít, és jó ha van jártassága az embernek bizonyos dolgokban. Így ismét három olyan gyermek nyert, és megy tovább, akik már egyszer megmérettették magukat ebben a versenyben, és akkor is ügyesek voltak. Remélem az idén is továbbjutnak a nagy ,,mérkőzésre”- Kolozsvárra.
Köszönjük a lehetőséget, hogy kicsi csapatként továbbra is részt vehettük ebben a versenyben, amely számunkra nagyon kedvessé és fontossá vált az idők során. Igyekszünk tovább népszerűsíteni a játékot, és ,,újabb katonákat szerezni a seregbe.”
Tisztelettel, Futó Angéla

tanárnő
2o15. Február 28.
Magyargoroszló