Beszámoló: Domokos

Versenyzők száma: 28
Nézők száma: 14

Beszámoló: Domokos
Versenyzők száma: 28
Nézők száma: 14

Domokoson február 27-én délután rendeztük meg az Adj, király, katonát! vetélkedő helyi szakaszát. A rendezvényre egy nagyobb osztályteremben került sor. Eredetileg 31 gyermek jelentkezett, végül 28 tanuló versenyzett, többiek betegség és egyéb okok miatt hiányoztak. Erejét és tudását 9 csapat mérte össze, nyolc 3 fős és egy 4 fős csapat.
A zsüri tagjai: Tira-Kupás Helga-Dianna tanító néni , Majercsik Andrea és Voiculescu Gabriella tanárnők voltak. A vetélkedőt Molnár Judit, az iskola igazgatónője irányította .
A próbák tetszettek, a gyermekek élvezték a gyakorlati megmérettetéseket. A füzetecskét nem olvasta el mindenki, pedig még karácsony előtt kézhez kapták. Akik olvasták, azok ügyeskedtek az elméleti kérdéseknél.
A gyerekek rengeteg élménnyel gazdagodtak, miközben akarva-akaratlanul tanultak is. A verseny jó hangulatban telt, a családtagok jól együttműködtek, jól szórakoztak. A zsűri igazságosan értékelt.
Reméljük, hogy lesz erőnk ahhoz, hogy a jövő tanévben is megszervezzük a versenyt, s lesz még érdeklődő gyerek is, aki elolvassa a füzetecskében levő meséket és a mellékletet.
A szükséges anyagokat, eszközöket, kellékeket, emléklapokat és okleveleket a „Benkő Ferenc „ Általános Iskola biztosította.
Köszönjük szépen a zsüri munkáját és minden egyes támogatónak köszönet !